Barcelona // Tickets //


Un altre dels llocs que ens decidim a provar és el restaurant de tapes que els germans Adrià tenen a Barcelona, el tickets http://www.ticketsbar.es/web/ca/#, i no sense feina, ja que aconseguir reservar una taula és ja una autèntica proesa!

Cada nit, a les 0:00 s’obren noves places per reservar i sempre un dia concret de la setmana, per tant, has d’esperar al dia ideal per intentar fer una reserva en cap de setmana, i, lo principal, has de ser molt ràpid. Després d’una intentona fallida, a la segona és la bona. Així que, a meitats de desembre aconseguim reservar taula pel 13 de febrer…

Reservem un cèntric hotel de Barcelona, ja que decidim passar-hi la nit i així evitar problemes; l’hotel que escollim aquesta vegada es el Banys Orientals www.hotelbanysorientals.com/ca/, al barri del Born.

La ubicació és ideal per moure’t tranquil·lament per la zona del centre històric de la ciutat, per això l’escollim. A més, al ser temporada baixa, el preu és escandalosament baix.

Per aparcar, hi ha un pàrquing públic molt proper a l’hotel, això si, car com una mala cosa!

L’hotel, un edifici antic, està remodelat amb molt de gust, oferint unes amplies habitacions, amb un bany complert i amb tots els serveis que necessitem; possiblement, l’habitació que tenim no és la millor, ja que no hi ha gaire llum, al donar al petit carrer de Grunyi, que connecta amb el carrer Argenteria. A la matinada, se sentia bastant la gent que passava parlant amb un to de veu elevada …

IMG_7477

De totes maneres, ens emportem una bona impressió d’aquest hotel, per tant, el recomanem.

Després de deixar la maleta, anem a prendre una copeta de vi a la Vinya del Senyor, un bonic bar situat a la plaça de Santa Maria. Una copa de Cairats 2013 (negre) i un Tanca els Ulls (blanc), acompanyat d’una selecció de diferents olives, per acompanyar-lo. Tot plegat per 13,10 €.

Sortim i anem fins a la Pla de Palau, on agafem un taxi, ja que s’acosta l’hora d’anar a sopar.

Amb menys de 5 minuts ja som a la porta del Tickets, a l’avinguda del Paral·lel 164.

IMG_7508

El restaurant no crida especialment per la seva ubicació ni per la seva decoració, això si, està repartit per zones; en cada una d’elles, una seria de persones elaboren cadascuna de les tapes.

Un cop arribem, el servei del Tickets ens comenta que tenim un parell d’opcions:

  • Escollir les tapes nosaltres mateixos
  • Que ells ens vagin portant platets fins que nosaltres considerem que ja estem servits.

Ja que no sabem que hi ha, preferim que ells ens portin el que vulguin; això si, per si de cas, abans de començar et demanen si hi ha alguna cosa en especial que no t’agradi.

Comencem amb uns aperitius; Cocktail plumpunch, l’arbre del tickets (amb cirera), una bellota de festuc (amb blat de moro a dintre), i un xurro de merenga amb grosella.

A continuació, una torrada amb oli pasteuritzat, la llavor del tomàquet, una anxova i escates seques per sobre. Una delícia.

 IMG_7486 IMG_7492

Seguim amb unes olives espectaculars (les has de posar a la boca, tancar-la i mossegar, i una explosió de sabor t’inunda el paladar) … brutal!

Continuem amb les Ostres Ponzu amb ous de Salmó (un dels millors plats).

IMG_7493 IMG_7494

Després ens porten uns mini airbags de formatge i una airbaguette amb vedella filetejada (com si fos pernil).

Un altre gran plat del vespre és l’amanida de tomàquet, alfàbrega i mozzarella, amb maduixes de bosc. Crec que es un plat que aniries menjant, sense parar!

IMG_7495 IMG_7496

Unes navalles a l’estil Tailandès, amb llet de coco i algues, un plat força especial i amb un gust diferent.

Les gambes, casi crues, amb arrebossat de panko, ideal per embrutar-se els dits tot xuclant el cap!!! Impressionant.

IMG_7498 IMG_7501

Un estofat de cigrons amb conill, i per acompanyar-ho, unes espardenyes crues amb alga Nori per sobre. Realment, una combinació de sabors que donen molt de joc, ja que el plat està boníssim.

Seguim amb uns pèsols del Maresme, amb botifarra negre i cansalada. La imatge ja ho diu tot!!!

IMG_7503 IMG_7504

Uns Spaghetti de ceps, amb un gust fort i contundent, que no et deixen indiferent; a més, per sobre, una rallada de tòfona, que encara fa que el sabor és potenciï més.

Un mini mollete de papada de porc i mozzarella, es desfà a la boca…

IMG_7505 IMG_7506

Un dels millors plats, pel seu fantàstic gust, les patates confitades amb oli d’oliva amb suc de costella de porc i pernil dolç cuit! De veritat que en podríem menjar la tira de plats, ja que son úniques.

El darrer plat, formatge de dues maneres; el clàssic tall i el modern, que explota a la boca…

IMG_7507 IMG_7511

Per fer els postres et deixen canviar de lloc i anar a la sala de postres, i nosaltres ho fem; allà, el sostre està decorat amb fruits vermells gegants, donant la sensació que estàs al mig d’un bosc!

El primer postre que ens porten és un Cheese Cake, amb una mouse de iogurt a l’interior.

IMG_7512 IMG_7517

Continuem amb un parell més; un pancake farcit de nata amb una melmelada de gerds i acabem amb uns xurros amb xocolata (els xurros tenen una textura diferent).

IMG_7518 IMG_7520

En total paguem 217,80 €, amb una botella de Perro Verde (blanc) durant tot el sopar. Està clar que potser amb la meitat de tapes hauriem sopat (almenys a casa passem amb molt menys), però només pel fet d’estar a un dels millors restaurants, fan que tinguis ganes de provar coses diferents.

Advertisements

2 thoughts on “Barcelona // Tickets //

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s